Leväsjoen kyläyhdistys

KOTISIVUT

Aikanaan opinnäytetyönäni tein Leväsjoen kyläyhdistyksen kotisivut. Palkaksi sain muistaakseni t-paidan ja sukat kylän logolla. Siitä kuitenkin kaikki lähti. Ilme niin kotisivuissa kuin esitteissä oli kunnianosoitus kylälle joka eli puusta.
(Sivuston logo ja nykyinen sivusto eivät ole MEDIAnkan luomia)

 

INFO-KYLTIT

Leväsjoen kylä halusi rakentaa info-pisteen vanhalle linja-autopysäkille, joka sijaitsi kyläkaupan pihassa. Pysäkki oli lautarakenteinen, joka oli maalattu punamultamaalilla. Pysäkin jokaiselle näkyvälle sivulla tuli olla selkeästi erottuva info-piste teksti ja takaseinällä kyläkartta. Tavoitteena oli hakea vähän erilaista mutta maalaismaisemaan sopivaa ilmettä. Kyläkartan tuli esitellä kuvin kylän tärkeimmät rakennukset sen lisäksi, että kartan alareunassa oli tärkeimpien yritysten yhteystiedot.

 

ESITE JA PALVELUHAKEMISTO

Esitteellä haettiin maalaiskylän ja luonnon arvostusta. Esite oli jaettavaksi erilaisilla messuilla ja aikana ennen älypuhelimia kyläyhdistys halusi esitteellä kertoa enemmän kuin ehkä nykypäivänä on tapana. Esitteen lisäksi kylällä oli palveluhakemisto myös painettuna versiona, jotta hakemisto löytäisi kaikkien kesäasukkaiden lisäksi myös lähikylät ja -kunnat.