Opiskelijakunta O’Diako

LOGO

Opiskelijakunnan logo kaipasi päivittämistä. Pyöreillä ja lennokkaammilla linjoilla vanha logo päivitettiin nykyaikaisemmaksi.

 

BANDEROLLI JA LIPPU

Opiskelijakunnalla ei ollut mitään, millä erottua tapahtumissa. Loimme opiskelijakunnalle lipun ja banderollin, jossa toistimme uusittua logoa. Banderollin tarkoitus oli myös korostaa opiskelijateemaa muistiolehtiön sivureunuksella.

 

JULISTEET

Julisteilla haimme erilaista ja uutta näkyvyyttä kampusten käytävillä. Koska aiempaa linjaa ei ollut, kokeilimme erilaisia nähdäksemme toimisiko joku paremmin kuin toinen.

 

LOMAKKEISTO

Kirjepohjalle haluttiin yksinkertainen ja virallisen uskottava ulkoasu. Powerpoint-taustaksi taas näyttävä ja tyylikäs mutta kuitenkin selkeä.

 

MUUT ALAN TYÖT

Risteilystä kaivattiin osallistujille perinteistä haalarimerkkiä. Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnalle sopi allekirjoittaneen mielestä hyvin pieni sanaleikki.

Opiskelijakunta halusi saada myös tutorit näkymään yhtenäisellä asusteella. Lopulliseksi väriversioksi valikoitui koulun teeman mukaan violetti. Kuviolla painettiin myöhemmin myös huppareita.