Kivisalmen hoitokoti

KOTISIVU

Kivisalmen hoitokodin sivusto oli aiemmin toteutettu ilman minkäänlaista skaalautumista kovin vanhan aikaisella tekniikalla. Sivusto uudistettiin skaalautuvalla pohjalla, jolla saadaan sivusto samalla päivitetty ulkoasultaan nykyaikaiseksi. Koska ensivaikutelma on tärkein myös hoitoalan palveluita myydessä, saadaan rullaavilla otsikkokuvilla nopeasti korostettua hoitokodin kodinomaisuutta ja luontokeskeisyyttä. WordPress-pohjalla toteutettu sivu on myös hoitotyön ammattilaisten helposti päivitettävissä, sillä sivun päivittäminen ei tarvitse koodaustaitoja.
[Koko sivusto – www.kivisalmenhoitokoti.fi]

 

ESITE

Kun Kivisalmen hoitokodin kotisivut saatiin uudistettua, oli vuorossa paperinen esite. Etusivulla päätettiin toistaa logosta poimuttaja muotoja. Etusivun tekstit haluttiin minimoida vaikka ne samalla kertovatkin kaiken oleellisen.

 

KÄYNTIKORTTI

Kun kotisivut ja esite oli valmiina, oli aika viimeistellä käyntikortti. Elementteinä käytettiin samoja logosta poimittuja yksityiskohtia. Lisäksi korttiin jätettiin tyhjää tilaa, jos tarvetta tehdä muistiinpanoja tai laittaa tarkemmin kenen kanssa olla yhteydessä.